Kommentarer

En modern och funktionell duplex

En modern och funktionell duplex

Din avundsvärda situation, framför strandenoch dess otroliga vyer fascinerade från början de nuvarande ägarna till detta Galiciska hus dekorerad av Rebeca Terrón. Trots alla förändringar som husets inre behövde, undergav de sig för sina charm. hade en mycket fackdelad distribution, missbrukat och med en mängd skuggiga utrymmen som fick dem att föreslå en fullständig reform. Först och med tanke på hans passion för havet, de förvandlade huvudfasaden till ett stort fönster med syftet att överväga stranden från alla vinklar att vara och naturligtvis njuta av det naturliga ljuset till solnedgången.

Problemet var hur man siktar tydlighet under de mest intensiva timmarna utan att dölja området. Lösningen var att placera några persienner av skärmtyp, ett mycket nytt tyg, utmärkt isolator av kyla och värme och med en egenhet: det är genomskinligt från insidan men opak från utsidan, idealiskt för att bevara integriteten. När det gäller arbetena var reformen i denna anläggning total: bara det gamla förrådet och gästrummet respekterades, som nu har ett inbyggt badrum. Resten av första våningen ändrades fullständigt, till Ta bort nästan alla partitioner och expandera köket. I varelsen, som för närvarande har fler meter, ingick några fasta designelement, bland vilka a tränätpartition, som inte används som en bokhylla, utan som en separator mellan vardagsrummet och hallen. En träpanel som stänger vardagsområdet och som också ger miljön värme, är också slående.

Köket utvidgades för att hitta en praktisk tvättstuga och järn. Huvudreformen på första våningen fokuserade på att få meter, vilket uppnåddes genom att integrera terrassen. Tack vare denna tillägg kan de inkludera två nya badrum och behålla de tre befintliga sovrummen; två av dem med delat badrum och en tredje i ett separat område. Detta utrymme, tänkt som en liten svit, har ett mycket stort badrum med en stor arbetsdusch. Hörnet som vann efter att ha införlivat terrassen, som nu är inne i sovrummet, användes som ett arbetsområde, fullt glaserat och med tillräckligt med utrymme för att inkludera en låg bokhylla. Med detta förverkligades en dröm: arbete hemifrån med stranden och havet som scen. En lyx tillgänglig endast för några få.

Annonsering - Fortsätt läsa nedan Vardagsrummet låg bredvid fönstret som kommunicerar med trädgården,

både för att njuta av utsikten och för att utnyttja ljuset bättre. Den består av två Grassoler-soffor, ett soffbord av trä och glas och ett par fåtöljer från Andreu World. Allt till salu i Terrón.

I vardagsrummet

Neutrala tapisserier och ljusa skogar dominerar. Dessutom ingick några detaljer i blått, som mattor och soffakuddar, som introducerar en svalare anteckning. Allt kan köpas i Terrón.

Dra fördel av ljuset

För att göra hallens hall oberoende utan att tappa ljus placerades en fyrkantig körsbärspanel.

Matsalen

det var, som att vara, bredvid det stora fönstret. Både situationen med otrolig utsikt, eftersom möblerna, varma och bekväma, är avsedda att uppmuntra långa och trevliga bordsskivor. Balu bord och Nancy stolar från Andreu World; Romo klädsel och väggskåp i New Line. Allt till salu i Terrón.

Köksmöblerna var organiserade i U-form.

Fronterna kombinerar vit melamin, stål och trä i samma ton som husets snickeri. Beläggningen ersattes av träpaneler; utom i arbetsområden där stålplattor placerades.

Det stora sovrummet

Det var dekorerat i choklad och apelsin. En mycket aktuell trend. Eftersom det inte finns tillräckligt med utrymme för två stora bord kombinerades två olika modeller: en med ganska stora lådor och den andra bildad av en enkel glashylla. Raffia headboard designat av Rebeca Terrón. Täcke, från Casa Alvarinho.

I ett av sovrummen

en chokladfärgad tapet sockel placerades som fungerar som en headboard utan att dra avstånd.

Få fler lagerområden

det var ett primärt mål i reformen. Därför gjordes i sovrummen stora inbyggda garderober från golv till tak. I förgrunden, fåtölj i butiken Terrón.

I badrummet

Två typer av beläggningar kombinerades: en medelstor vit kakel och marinblå kakel i duschområdet. Detta har en träplattform på golvet och blir oberoende genom ett fast glas. Tvättställsskåp designat av Rebeca Terrón. PLANO>

Färg: 3 kontrasttoner

Satsa på varma toner som bas och lägg till uppfriskande detaljer. I det här huset kombinerades: Volcanic Arena F 033, Solar Ray A 107 och Blue Iris B 033; Alla Valentine.
PLANO


Video: TV-lift från Future Automation är diskreta, moderna och funktionella (Oktober 2021).