Andra

Ett 100% lantligt men minimalistiskt och modernt hus

Ett 100% lantligt men minimalistiskt och modernt hus

180 kvadratmeter beläget i den lilla staden Llívia (Gerona). En andra tre våningar bostad, lantlig till sin natur men helt omvandlad av Dröm Living-studion, som ansvarar för hela processen. Med förutsättningen att fly från den rustika utgångsstilen, måste huset bli ett modernt och ljust skydd, särskilt varmt, som välkomnade familjen under deras ofta snöflug.

Efter ett fullständigt arbete som inte bara påverkade miljöernas inredning och utseende utan också konstruktionen, är resultatet minimalistiskt men bekvämt. Distributionen modifierades fullständigt för att eliminera visuella och rumsliga barriärer. Mer kommunicerade utrymmen sökte med enkel cirkulation mellan dem.

Vardagsrum, matsal, kök, sovrum, ett stort och diaphan loftvåning och en trappa som blir ett dekorativt föremål och en utgångspunkt för naturligt ljus. Fasaden förvandlas också. Du kan inte missa processen i det här galleriet. Du får se före och efter ett modet hus.

Reklam - Läs vidare nedan Radikal förändring: från rustik och lantlig till modern och minimalistisk

Ett totalt arbete, en radikal förändring, en lantlig yttre och en totalrenoverad interiör för att uppnå en minimalistisk och 100% aktuell atmosfär. Projektet genomfördes av Dröm Living-studion.

salon

Ljusa och i neutrala toner. De levande är organiserade runt ett bord och är inriktade på TV: n. Den har en mycket bekant maxi-soffa i L och en fåtölj som hjälpstol.

Med dubbelsidig spis

Men vardagsrummet vetter också mot väggen som definierar vardagsrummet och matsalen och där en dubbelsidig gasspis har installerats.

Varmt livshörn

Detalj av spisen med bitakan och lampan (fokus) stående.

Vilken värme!

Elden, strukturerna, färgerna ... Dröm Living har tagit hand om alla nyanser för att uppnå en varm interiör, perfekt att ta tillflykt från kylan i familjen flyr till snön.

Förenade och avgränsade: lounge och matsal

En partition delar upp matsalen.

På golvet: maxi matta

En maximatta avgränsar sittplatsen.

Skärmar i stengrå

Neutrala toner i grå sten dominerar och moderniserar rummen.

Matsalen

Från vilken du också njuter av spisen.

Anpassade möbler

Möblerna, med raka linjer, var specialdesignade för detta projekt.

Köket

I jakten på en mer bekväm och rationell fördelning mellan utrymmenna öppnades köket också till matsalen.

Minimal stil för köket

Flera fronter och arbetsområden, alla mycket minimal.

Flera arbets- och förberedelsesområden

I mitten av köket, en stor ö med en huva integrerad i taket.

Tillgång till övervåningen

Huset har tre höjder. Utsikt mot trappan.

Trappan

Trappan projicerades i två sektioner: en av arbeten med träbeklädnad och en lättare sekund av vikta järnplatta.

Naturlig ljuskälla

Det färgade glaset på fasaden som huset såg ut innan ingripandet (se det på bilderna i slutet av galleriet) ersattes av en transparent, som gav interiören mycket mer ljus.

Distributionsområde i slutet av trappan Olika material

Detalj av trappstegsområdet där materialen i de två sektionerna uppskattas.

Trappan Räcke detalj Sovrummet

För att få ljus och rymlighet målas sovrummen i ljusa färger. På golvet också en mjuk ton för trä.

Enkel och elegant design

Möblerna är enkla. Trä- och textilmaterial är inbyggda i naturliga tyger. Alla viloområden har samma eleganta och harmoniska design.

Nattduksborddetalj En juvelspegel Mycket varm deco kompletterar Utsikt över en av sängarna, packade med kuddar Badrummen

Allt svarar på funktionalitet, med en total optimering av utrymmet.

Designen är ren och färgerna: grå och vit Ett rum på vinden

Detta rum användes som förråd men nu måste det bli sovrummet i husets minsta. Madrasserna placerades på en träparkett, som kan fördelas efter behov i varje ögonblick.

Ett mångsidigt, ungdomligt och roligt projekt

Träpanelerna på väggarna togs bort för att få en känsla av rymlighet och ljusstyrka. Ett öppet och friskt utrymme projicerades (väldigt roligt).

Vindsrum med komplett badrum

Detta rum har ett komplett badrum.

Fasaden och trädgården

Fasaden och trädgården renoverades också. Beviset på förändringen är den aktuella bilden och den nästa där husets tidigare tillstånd observeras.

Fasaden och trädgården före reformen Hallen före reformen Köket före reformen Matsalen före reformen Trappan med målat glasfönster Trappan före reformen Ett av sovrummen före reformen Ytterligare ett sovrum före reformen Badrummet före reformen Badrum före reformen Sträcka av trestege innan reformen