Information

En modern lägenhet totalrenoverad

En modern lägenhet totalrenoverad

En urban lägenhet, beläget i grannskapet i Gracia, i Barcelona, ​​i en byggnad från 1970, har den omvandlats efter ett integrerat ingripande i ett modernt, praktiskt och ljust hus. Projektet för reformering och dekoration har beställts av företaget Hogara, som hittade ett föråldrat hem. Målet var att anpassa utrymmena och ytorna till de nya ägarnas behov, ett par med två små barn.

Det nya projektet modifierar fördelningen av utrymmen för att göra mätarna lönsamma och skapa mer logiska miljöer. De 70 kvadratmeterna är organiserade i vardagsrum med matsal och integrerat kök, terrass, tre sovrum (ett av dem typ suite) och två badrum.

När det gäller dekorationen har en modern stil skapats med trä och vitt som huvudpersoner. Det grå komplementet. För att lyfta fram: bokhyllemöblerna designade av företaget som ansvarar för arbetet och som går genom hela korridoren och smyger in i vardagsrummet. Den svarar mot behovet av ägarnas lager och döljer samtidigt några byggnadspelare i huset som följer varandra i korridoren.

Home Made Simple
www.hogara.es
Passatge de Marimon 17, 1: a 1
Barcelona
Tel: 931 875 846

Annonsering - Fortsätt läsa nedan En reform som ger bredd

Denna lägenhet ligger i en byggnad från 1970. Före renoveringen var det en konstruktion som svarade på tidens kanoner. Hogara-studion, som ansvarar för arbetet och inredningen, har förvandlat den till ett ljust och rymligt hus.

Köket är integrerat

Utrymmen har omfördelats för att göra 70 kvadratmeter av huset lönsamt. Således integrerar vardagsrummet ett mathörn och ett kök, öppet och avgränsat av en ö som också är en bar.

Syntetiskt parkettgolv har installerats i hela huset utom i badrummen.

Matsalen: trä och svart

Detalj av matsalen med träbord och lampor och stolar i svart. Gardinerna sticker också ut med sin mörka ton.

Belysningsdetalj

Belysningsprojektet har designats av Hogara. Inom området för vanligt bruk har svarta lampor införts, vilket skapade en stark kontrast med övervägande av vitt och trä i möbler och beläggningar. Detalj av taklamporna på matbordet.

Köket

Köket är organiserat i ett rektangulärt utrymme i tre områden: ö som avgränsar utrymmet, lagringsmoduler i kolumn och L av arbete.

Anpassade lösningar

Efter reformen och med de föreslagna lösningarna har dagzonen fått bredd. I bakgrunden, detaljer om lösningen för audiovisuella som en lågbänk. Detta följs av lagermöblerna som går genom korridoren.

Lagerstång och kolumner

Kolumnerna, förutom lagermoduler, integrerar apparaterna i stål. Köksön är en snabbmatbar som avgränsar kökutrymmet.

L arbetsområde

Matlagnings- och tvättzonerna är anordnade i L i låga moduler. Endast horisontella sänkor på diskbänken. Väggen är täckt med brickor tunnelbana och måla

Mer organisation

Detalj av lagermodulerna på ön.

Anpassade hyllplan i hallen

Utsikt från hallen till matsalen. Lagermöblerna är en anpassad design från Hogara, tillverkad av trä och vitt, för att lösa ägarnas lagringsbehov. Konstruktionen integrerar några pelare som därmed går obemärkt.

Tomt och trä

Bokhyllemöblerna går genom hela hallen.

Hyllor och fack

Den har hyllor och stängda fack.

Sovrum i vit

Det stora sovrummet har ett integrerat badrum. Det är inrett i total vit med en mazi skjutdörrskåp.

Mycket lagerutrymme

Sängen har lagringsutrymme under madrassen. Bredvid nattduksbordet en hög byrå.

Barns sovrum

Ett av barnens sovrum som, även om det innehåller diskreta färgnoter och barnmotiv i textilier, också använder vitt och trä.

Från entrén

Utsikt från ingången till sovrummet.

Babys rum

Ett annat av sovrummen, med barnsäng och omklädningsbord.

Maxi garderob

Den har också en generös garderob med vita fronter.

Badrum med dusch

Badrummet har dusch.

Trä touch

Tvättställsskåpet inför träet i badrummet.