Andra

Adjö, kontor. Hej hem

Adjö, kontor. Hej hem

Ägarna till detta Valencian lägenhet 1930, en äktenskap älskare av tappning, de var tydliga om det mål de ville uppnå med reformen: "Att återfå den ursprungliga karaktären i huset, som hade förvandlats till ett kontor och som hade tappat alla element som kännetecknade byggandet av början av seklet av utvidgningen av staden Valencia, som golv, lister, dörrar ... ". Detta förklaras av arkitekterna Isabel Roger Sánchez och Daniel González López, från DG Architect Valencia-studion, som accepterade utmaningen. I listan över behov för paret fanns dessutom det att dela huset i två zoner: en där de bodde under hela året och en annan där deras barn kunde bo när de besökte dem, "utan att ändra deras vanligt sätt att leva ”påpekar de.

Golvets 150 kvadratmeter De delades in i flera utrymmen, som arkitekterna tog bort för att rita en ny, mer aktuell, funktionell och öppen plan. Således användes rummen på huvudfasaderna, med synvinkel, för parets användning: ett vardagsrum med studieområde, köket med frukostkontor och dess sovrum med omklädningsrum och badrum badrum. De två sovrummen till deras barn och ett badrum var belägna i andra änden, vilket skapade ett separat område från det första.

Inredningsprojektet kretsade kring att "återlämna förlorad karaktär till bostäder", förklarar duon. "I vart och ett av utrymmena har alla element bearbetats, från golvets utformning och valet av taklister, till utformningen av var och en av dörrar och fönster." För dekorationen hade de ett gott öga från ägarna och deras urval av bitar tappning som har blandats med mer aktuella mönster, vilket resulterar i en tidlös, funktionell och redo att ta emot besökarnas interiör.

www.dgarquitecto.blogspot.com.es
Foton: Mariela Apollonio www.fotografadearquitectura.com

Du kanske är intresserad:

- Ett konverterat hemmakontor

- Ett golv på 60 m2 anpassat för en familj

- En mysig lägenhet med vätskedistribution

- En lysande reform och oklanderlig inredning

Annonsering - Fortsätt läsa under Past Grey

DG Architect-studion har reformerat ett Valencian Ensanche-kontor för att göra det till ett äktenskap. I vardagsrummet, TS Console soffbord av Gubi, Time soffa av Pianca, Gräshoppa golvlampa av Gubi och vägglampa från FLOS.

Hemma

Arkitekterna har i en modern nyckel tolkat stilen i början av 1930-talet för att återställa bostadens funktion. Den danska skänken är en original design av Gunni Omann.

Öppna utrymmen

Partitionerna som delade golvet i många utrymmen revs och mer öppna och flytande områden skapades. 60-talls matbord designat av Johannes Andersen.

Tillämpade pojkar

Ett studieområde har installerats på en av vardagsrumsväggarna, med ett bord designat av Isabel och Dani och stolar S32-modell från Breure, redigerad av Thonet.

Öppna dörrar

Bredvid vardagsrummet, köket och i bakgrunden sovrummet.

Den viktigaste maten

Köket har en frukostyta som fungerar som en passage till sovrummet. Stolarna är Coco de Gubi-modellen)

Framifrån

Vy över utrymmenas rad: sovrum, kök och vardagsrum. Utility round mirror av Stellar Works.

Sovrum entré

Ägarna ville ha två olika områden: ett för sin dagliga dag och en annan oberoende när deras barn besökte.

Förtjänad vila

Utsikt över sovrummet En vägg (med fåglar i snygg skulptur av Curtis Jere) installerades för att placera huvudgaveln och skapa ett klädområde bakom sig. Sängen är Chambre-sängen från Stellar Works och lampan är av Intueri ligth.

Håll dig tom

Badrummet i sovrummet, med storformat porslin som imiterar Inalco marmor.

Återhämta det förflutna

Arkitekterna har valt alla element (golv, lister, snickeri ...) för att göra detta gamla kontor mysigt.

Vet hur man kan dra fördel

Anpassade skåp har lyckats få ut det mesta av sina 150 kvadratmeter.

Gästbadrum

Ligger i området för äktenskap barn. Jorden är en sexkantig stengods från Hisbalit.

Vitt och trä

En anpassad trägarderob som står i kontrast till vitt.

värme

Den kloka användningen av trä har gjort dessa utrymmen mer välkomnande. På baksidan, i vardagsrummet, Bertoia Diamond Stol i guld fåtölj, av Harry Bertoia, redigerad av Knoll.

Fortidens charm

Ägarna är designälskare tappning.

Bra växt

Golvplanen efter reformen.